Tuotteet (3 kpl)

Musiikki-iloa kymmenen kiloa -kirja+cd

Tuulin uusi kirja on jatko-osa Pienestä laulusta iso ilo –kirjalle. Se toimii mainiosti myös omana kokonaisuutena. Kirja on suunnattu kaikille lapsiryhmien kanssa työskenteleville. Kirja tuo selkeästi esille vuorovaikutuksen ja osallisuuden tärkeyden lapsen kehittymisen kannalta. Kirja ottaa edellisen kirjan tavoin voimakkaasti kantaa sen puolesta, että jokainen voi ottaa musiikin mahdollisuudet käyttöön. Kirjassa on tietoa uusimmista tutkimuksista, jotka osoittavat musiikin lisäävän osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta lapsiryhmissä.

kansi_web.jpg

 • uusia Tuulin lastenlauluja, jotka löytyvät pianonsoiton säestyksellä laulettuina kirjan cd-levyltä, laulujen yhteydessä leikki- ja soittoehdotuksia
 • liikuntamusiikkeja ohjeineen esimerkiksi vastakohtaparien kokemiseen ja  opettelemiseen kirjan cd -levyllä (hidas-nopea, alhaalta-ylös, kiihtyen-hidastuen, liike-pysähdys jne.). Lisäksi vinkkejä liikuntamusiikkien muista käyttömahdollisuuksista.
 • innostavia pedagogisia leikkejä myös rytmisoittimilla toteutettavaksi
 • tavallisia satuja, soitinsatuja sekä äänenavaus- ja liikuntasatuja ja loruja
 • vinkkejä siitä, miten kirjan elementeistä voidaan jouhevasti yhdistää toimivia, pedagogisia kokonaisuuksia lapsiryhmälle
 • kirjassa on myös luku, jossa avataan vuorovaikutusasioita lapsen näkökulmasta. Tämän luvun asiat soveltuvat hyvin alustukseksi esimerkiksi vanhempainilloissa.
 • kirjasta löytyy kuvia innostavista rytmisoittimista nimineen

Kirjan laulujen ja lorujen teemoissa on huomioitu monenlaisia käyttötarkoituksia. Kirjasta löytyvät mm. Odotuslaulu, Tunnelaulu, Siivousloru sekä Voimaloru itsetunnon vahvistamiseen. Materiaali on helposti omaksuttavaa ja kannustaa käyttäjäänsä kokeilemaan rohkeasti kirjan monipuolisia vaihtoehtoja.

TILAAMINEN

Kirja+cd on nyt myynnissä Tuulilla ja tilaaminen on helppoa. 

Kunnat, kaupungit, seurakunnat ja muut vastaavat: tilaukset puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottosivun kautta, normaali laskutuskäytäntö.

Yksityiset tilaajat:

 1. Tee tilaus lähettämällä toimitusosoite ja tilattavien kirjojen määrä Tuulin sähköpostiin tai OTA YHTEYTTÄ -alasivun kautta.
 2. Saat laskun sähköpostiisi.
 3. Kirja(t) lähetetään heti, kun suoritus näkyy tilillä.

Musiikki-iloa kymmenen kiloa –kirja+cd  38,50 eur + alv 10% = 42,35 eur (+ toimituskulut 7 eur). 

Musiikki-iloa kymmenen kiloa -kirja+cd nyt myös Booky.fi ja Kirjavälitys Oy valikoimassa sekä Levytukku Oy:n liikkeessä Vuorikatu 4, Helsinki tai nettikaupassa www.levytukku.fi . 

Pienestä laulusta iso ilo (Printel, 2009), kirja + cd

paasolainen-tuuli-pienesta-laulusta-iso-ilo-cd1.jpg

Tuulin tekemä kirja on suunniteltu lasten kanssa työskenteleville aikuisille avuksi ja innostukseksi lasten kanssa musisoimiseen. Kirjan käyttäminen on helppoa ja se onnistuu, vaikka et tuntisi musiikkia omaksi vahvuusalueeksesi. Kirja sisältää materiaalia 0-8 -vuotiaiden kanssa työskenteleville.

Kirjan sisältö:

 • Tuulin tekemiä uusia lastenlauluja, loruja ja soitinsatuja
 • rytmisoitinleikkejä, joissa selkeät ohjeet ja musiikkikasvatuksellinen tavoite
 • käytännönläheistä asiaa lapsiryhmän kanssa musisoimisesta
 • asiaa lasten kannustamisesta ja turvallisista rajoista
 • sisältää cd-levyn, jossa laulut laulettuna pianonsoiton säestyksellä

Kaikissa lauluissa ja loruissa on kehosoitin,- rytmisoitin,- ja liikuntaehdotuksia. Kirja kannustaa myös omiin oivalluksiin oman lapsiryhmän kanssa toteutettavaksi. Lauluja löytyy jokaiseen vuodenaikaan sekä eläinteemoihin unohtamatta mukavia laululeikkejä.

TILAAMINEN

Kirja + cd tilattavissa suoraan minulta sähköpostilla tai "ota yhteyttä" -linkin kautta hintaan 38,50e+alv 10%+toimituskulut. Ilmoita toimitusosoite tilauksen yhteydessä.  Kirjaa voi tilata myös Lekolar-Printeliltä hintaan 38,50e+alv 10%+toimituskulut. 

Laula lelut laatikkoon (Nemo, 2016) kirja+cd              

laulalelutcover_markkansi_rgb-200x260.jpgPerheiden oma laulukirja+cd "Laula lelut laatikkoon" on saatavilla kirjakaupoissa kautta maan. Tämä kirja on suunnattu lapsiperheille ja siihen on koottu aikaisemmista kirjoistani suosituimmat lastenlaulut, joita monet lapset jo laulavat päiväkodissa. Kirjassa on paljon pieniä esimerkkejä, miten musiikki voi tuoda iloa ja helpotusta lapsiperheen arkeen. Kirja on Kustannusosakeyhtiö Nemon kustantama ja sen on kuvittanut Erika Kallasmaa.      

Osta kirja:  

http://nemokustannus.fi/kirjat/laula-lelut-laatikkoon-laululeikkeja-arjen-iloksi-ja-avuksi/